Vårkänslor

Märkte ni hur solen sken igår? Och kände ni att det bet lite i kinderna (om ni nu var ute en stund)? Ni vet den där första känslan av att solens strålar faktiskt bränner huden en aning. Och visst trodde man att det var mycket varmare än vad det faktiskt var. Och så tog man på sig lite för lite kläder i hopp om att solen värmde upp hela atmosfären mycket fortare än vad som är möjligt.
 
Och den där härliga doften som finns där och fåglarna som sjunger. Vi såg en räv vid vägkanten, vi såg horder av rådjur och spår efter vildsvinens bökande. Sen var det hästarna som lämnat spillning efter sig på grusvägen. Och humlan....den där första såg vi också. Alla tranor verkar ha anlänt och grannens grill har kommit ut.

Trädgårdsmöblerna, sandlådesakerna och trehjulingen har lämnat förrådet. Och snart, mycket snart ska vi pumpa cyklarna och bege oss ut på vårens första cykeltur. Men vi väntar nog med det någon dag till eller till nästa helg. För det är ju inte riktigt så där varmt som man faktiskt kan tro ännu. Och i morse fick vi fortfarande skrapa rutorna på bilen.
 
 

Kommentera här: